Aanbouwen laat u doen door Aannemersbedrijf J. Hiemstra uit Sneek

Over Aannemersbedrijf J. Hiemstra

U heeft besloten over te gaan tot een verbouwing, aanbouw of renovatie van uw huis. Het kiezen van een goede aannemer is in dat geval een belangrijke vervolgstap. Aannemersbedrijf J. Hiemstra is een erkend aannemersbedrijf uit Sneek, gespecialiseerd in aanbouwingen en verbouwingen. Door de persoonlijke aanpak en expertise in het beoordelen van panden kunt u een complete offerte op maat verwachten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ruim 100 jaar aannemersbedrijf in Sneek

Aannemersbedrijf J. Hiemstra is een bouwbedrijf met meer dan 100 jaar kennis en ervaring. Begin 1900 is de grootvader van de huidige eigenaar Jaap Hiemstra begonnen met een bouwbedrijf in Sneek. Na jarenlang hard werken is het bedrijf overgenomen door de vader van Jaap Hiemstra. In die tijd werkte Jaap met zijn vader mee in het familiebedrijf en behaalde hij zijn aannemers diploma. In 1974 was het de tijd van Jaap Hiemstra zelf om het bedrijf van zijn vader over te nemen. Nu, ruim 100 jaar later, is het familiebedrijf nog steeds in tact en wordt er met veel passie gewerkt aan verbouwingen, aanbouwingen, renovaties en nieuwbouw.

Waar en voor wie werken wij?

Wij voeren onze werkzaamheden regelmatig uit voor bedrijven en stichtingen, zoals scholen en bejaardentehuizen. Maar ook bij particulieren met persoonlijke maatwerk projecten adviseren en helpen wij u graag. Dus, heeft u verbouw plannen of de droom van uw eigen ontworpen huis? Neem contact met ons op.

Wij werken in de omgeving van Sneek, zoals

  • Heeg
  • Joure
  • Bolsward
  • Heereveen
  • Leeuwarden

Is uw project verder dan omgeving Sneek? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.